Молитва для вагітних. Молитва за вагітну доньку

Багато хто вважає вагітність випробуванням, хоча насправді це велике щастя. Той, хто вже народив дитинку, це зрозуміє. Але багато хто боїться цього незвичайного періоду у своєму житті, страшаться пологів. Заспокоїться, зміцнити сили допоможе молитва для вагітних. Як і коли її читати, до кого з Святих звертатися? Давайте розберемося.

У душі повинна бути віра

Необхідно розуміти, що молитва для вагітних ліками не є. Це постійна розмова жінки з Господом. Можна назвати його зв'язком душі з Вищими Силами. Люди думають, що необхідно обов'язково читати тексти, які містяться в молитвословах. Звичайно, вони допомагають створити незвичайну атмосферу, вселити самій собі важливість даного «розмови». Однак молитва вагітної жінки - це, швидше, вихідний з душі монолог, що складається з надій і сподівань. У неї вкладаються всі ті дрібниці і нюанси, в які часом немає кого більше присвятити. Господу потрібно цілком довіряти, розповідаючи, чого ви очікуєте від майбутньої дитини, яким його бачите, чого побоюєтеся. Важливо, щоб молитва вагітної жінки була складена душею. Вона ж вимовляється не для глядачів. Говоріть все, що вас зараз хвилює. Нехай це здасться дурним або дивним. Господь сміятися не стане. Він осінить вагітну добротою, потихеньку позбавить від страхів, допоможе пройти тяжкий період.

молитва для вагітних

До кого звертатися

Далеко не кожна жінка знає свого Ангела-хранителя, має уявлення про ієрархії Святих. Звичайно, це не особливо важливо. Завжди можна звернути уявний погляд до Господа і знайти заспокоєння. Тільки в такий важливий період, як вагітність, хочеться дотримуватися все до дрібниць. Жінки прагнуть дізнатися, що рекомендують священнослужителі.

Покровителькою вагітних є Богородиця. Вона, як мати, розуміє все, що діється з тілом жінки, як воно змінюється і розквітає. Природно, Їй зрозумілі будь-які нюанси емоцій вагітною. Священнослужителі рекомендують принести в будинок Ікону Богородиці. Нехай її Святий Лик завжди буде поруч, підбадьорює і заспокоює. Молитва для вагітних, звернена до Богородиці, вважається найбільш сильною. Природно, вона повинна бути щирою, відкритою, довірливою.

молитва вагітної жінки

Молитва вагітної Богородице

Сам текст можна знайти в спеціальній книжці, що продається в Храмі. Вчити його напам'ять зовсім не обов'язково. Називається він «православна молитва вагітної жінки до Божої Матері». Читати потрібно двічі на день, вкладаючи в слова всю свою надію. Дана молитва для вагітних є проханням про легке дозволі. Адже відомо, що одні жінки проходять випробування швидко, без особливих больових відчуттів, іншим на долю випадають великі зусилля.

Молити Богородицю потрібно про те, щоб вам дана була милість з честю і гідністю виконати свій головний обов'язок. Як відомо, Господь не по силам ноші не дає. Тому тверда впевненість у тому, що зайвого болю вам не заподіють, повинна стати основою звернення до Божої Матері. Не варто концентруватися на страхах. Велика частина з них зовсім не обгрунтовані. Текст молитви побудований на любові й довірі, на самих чистих почуттях. На них і рекомендується концентрувати увагу.






Текст молитви до Богородиці

молитва матері про вагітну дочки

У спеціальній літературі ви знайдете слова старослов'янською. Не всім зручно їх вимовляти, думки плутаються, а сенс спотворюється. Немає нічого поганого в тому, щоб використовувати більш зрозумілі слова. Наприклад, можна говорити так: «Пресвята Матір Божа, прошу, помилуй мене, рабу Твою (ім'я). Прийди на допомогу до мене під час небезпеки і хвороби, з якими народжують чад дочки Єви. Ти з великою радістю і любов'ю принесла чудо родичці Твоєї Єлисаветі, під час вагітності її. Благодать подарувала Ти дитині й матері. Даруй і мені, рабі Твоїй благодать і доброту Свою. Допоможи благополучно звільнитися від тягаря. Щоб дитя, що покоїться зараз під моїм серцем, з радістю увійшло в цей світ. Щоб з вірою і любов'ю поклонялось Господу, люблячому людство так, що не погребував сам втілитися в немовляти. Нехай любов і радість Твоя від появи на світ Сина Господа применшуючи майбутню мені біль і скорботу. Амінь! »

Як мати може допомогти вагітній дочці

Переживання, пов'язані з майбутніми пологами, стосуються, як правило, всіх членів сім'ї. Молитва матері про вагітну дочки додає сил обом. Хто, як не найрідніша людина, може зрозуміти всі переживання, найменші страхи, що охоплює раптом відчай?

молитва вагітної про дитину

Матерям рекомендується зміцнювати свій власний дух. У цей період на їх тендітні плечі лягає подвійний тягар. Вони, використовуючи власний досвід, можуть значно полегшити долю дочок. А для цього потрібно передавати їм знання і духовну силу. Молитва матері про вагітну дочки звертається також до Пресвятої Богородиці. Рекомендується мати вдома Ікону, яка називається «Семистрільна». Вона допомагає в хворобах і при пологах. Звертатися до Іконі зі словами молитви потрібно двічі на день. І ще тоді, коли охоплює необґрунтоване хвилювання (так часто буває).

Відвідування Храму

Звичайно, вести розмову з Господом потрібно "з душі", не звертаючи уваги на те місце, де перебуваєте. Тільки відвідування Церкви на багатьох виробляє чудодійний враження. Мамі рекомендується ласкаво підштовхувати вагітну доньку до таких візитів. Особливо коли остання схильна до перебільшення небезпек. Для майбутньої матусі часом її нервовий стан страшніше реальних небезпек. Молитва вагітної про збереження вагітності, виголошена в Храмі, та ще в присутності рідної людини, надасть саме позитивний вплив.

Обов'язково сходіть до причастя. Часом неспішні дії, наповнені сакральним змістом, допомагають краще умовлянь і ліків. Вагітну необхідно не просто оточувати любов'ю, а занурити в неї, щоб жінка відчувала повну захищеність. Від її стану залежать здоров'я і життя малюка.

Молитва вагітної про дитину



молитва вагітної про здоров'я дитини

Матусям рекомендується не вважати себе головною дійовою особою в майбутню подію. Ви здивовані? Адже є хтось, хто набагато важливіше. Це ваш майбутній (вже живе) малюк. Загляньте в свою душу. Навіть якщо це перша вагітність, ви зможете знайти в глибині себе величезне почуття до того, хто поки ще тулиться у вашому тілі. Тому молитва вагітної про здоров'я дитини - першорядна. Подумайте, адже нині тільки від вас залежить, як малюк з'явиться на світ, як буде жити далі. Молитви матері настільки сильні, що можуть подолати будь чаклунство. Обов'язково звертайтеся до Господа та Пресвятої Богородиці з проханнями про здоров'я і щасливу долю для свого чада. До Іконі «Скоропослушниця» звертаються у найважчі моменти. Вона допомагає знайти тверду віру і швидко виконати задумане. Якщо на вас накотили страхи, то помоліться перед нею.

Допомога в момент пологів

Коли молода мати приступає до своїх головних праць, борг родичів - молити Господа про сходження до неї. Для цього звертаються до Святих Меланії Римлянки, Анастасії Узорішительниці, праведним Захарії і Елісвете. Найкраще не чекати біля лікарні, все одно толку від цього не буде. Ідіть в Храм, зверніть всю любов свою до Святих ликам. Попросіть Господа про допомогу рідній людині. Якщо така буде Його воля, то жінка легко впоратися з працями, дитинка з'явиться на світ сильним і здоровим.

молитва вагітної про збереження вагітності

Та й ваш спокій зробить благотворний вплив на кохану людину, навіть на двох. Адже відомо, що думки та емоції мають властивість передаватися на відстані. Навіщо перевантажувати породіллю своїми тривогами, коли можна передати їй любов і впевненість у благополучному завершенні справи.

Віра кожен день

Що гріха таїти, нині прийнято згадувати про Господа тільки в моменти труднощів. А адже Його присутність необхідно душі постійно. У період, коли в утробі формується нове життя, це особливо актуально.

Жінки цікавляться, чи є спеціальні молитви вагітної на кожен день. Насправді вони такі ж, як для всіх. Прокинувшись, прочитайте «Отче наш». Це допоможе починати кожен новий день з вірою в благополуччя. Ще рекомендується читати молитви від чаклунства. Під час вагітності жінки більш сприйнятливі до лихому оку та інших негативних впливів. Захист знаходиться всередині, в душі. Нею і користуйтеся. А для зміцнення сил вимовляєте «Молитву від чародійства» і дев'яностий псалом. Ще щодня треба розмовляти з Ангелом-охоронцем. До нього звертаються своїми словами, просячи заступництва перед Господом.

Про здоров'я



Вагітність - не хвороба, це кожному зрозуміло. Тільки це стан постійно викликає тривогу. Люди хвилюються про те, щоб не виникало відхилень або патологій. Не забувайте, що думки можуть матеріалізуватися. Рекомендується не придумувати всякої нісенітниці, а звернутися до Господа за допомогою. Молитва про здоров'я вагітної читається усіма, хто її любить. Поводяться з нею до Господа і Богородиці. Найкраще робити це в Храмі. Варто взяти за правило відвідувати його раз на тиждень і ставити свічку за здравіє майбутньої матусі. Знайдіть там Ікону Цілителька, до неї і звертайте свої думки і благання. Вона допомагає вилікувати будь-яке захворювання і матусі, і майбутнього малюка. Говоріть своїми словами, не приховуючи будь-яких страшних фантазій. Краще очистити свої думки в Храмі, ніж впливати ними на жінку, і так знаходиться в непростому становищі. Їй потрібні ваші підтримка і сила, а не страхи і домисли.

Про здоров'я в особливих випадках

молитва про здоров'я вагітної

Буває, що вагітність йде не так. Жінка страждає. Природно, мучиться і не народжений малюк. Рідні не знають, як допомогти в такій ситуації. У Храмі є Ікони, які можуть буквально диво створити, якщо Господь дозволить.

Бажано знати, до якої з них звертатися. Коли у молодої жінки рак, то материнська молитва за вагітну доньку повинна бути спрямована Іконі Всецариця. Вона допомагає при найважчих недугах, важливо не залишати надії.

До Іконі Невипивана Чаша звертаються, коли один з членів сім'ї страждає алкоголізмом (не дай Бог, це сама вагітна). Споручниця грішних рекомендується, якщо жінка раніше робила аборти. Це величезний гріх, наслідки якого можуть впасти на малюка. Моліть про прощення. Господь милостивий, він побачить ваше щире каяття.

Для майбутнього тата

На чоловіка вагітна може сердитися або кричати, але вона відчайдушно потребує його підтримки. А насправді, він здатний виявити достатньо мудрості, щоб ласкаво оберігати свою дружину? Про це чоловікові потрібно запитати себе самого. Адже його борг - забезпечити дружині відчуття повної безпеки. І якщо від зовнішніх ворогів захистити - справа не особливо важке, то як уберегти її від надуманих (чи реальних) страхів?

Тут потрібно, в першу чергу, мати твердість і силу в собі. Вони досягаються вірою. Майбутнім батькам рекомендується щодня звертатися до Господа за благословенням на праці, за мудрістю. Читайте «Отче наш», «Символ віри», «дев'яносто псалом». Ці молитви допоможуть впоратися з власними тривогами і стати опорою сім'ї. Коли спокуси бувають особливо сильними, душу зміцнити допоможе Ікона «Призри на смирення». Зверніться до неї, щоб допомогла вести праведний спосіб життя. Її чудодійний вплив рятує від гордості і зарозумілості, робить людину більш добрим і смиренним. А що ще може стати основою душевної рівноваги вагітною, якщо не спокій і впевненість її чоловіка? Щоб не затьмарити життя дружини матеріальними труднощами, зверніться до Іконі «Спорительниця хлібів». Вона благословляє віруючих на успіх у скрутному починанні. Робота буде сперечатися, а доходи - рости, коли на те буде воля Господа.

У будь-якому випадку вагітність - це величезна радість. Чи не тушкуйте її проблемами, навіть у тих випадках, коли є деякі відхилення. Сподівайтеся на Вищу допомогу. Якщо власні сили закінчуються, то їдьте в монастир і попросіть послушників помолитися за вагітну. Люди, які присвятили життя Господу, стануть надійними захисниками породіллі, своїми молитвами споруджуючи навколо неї оболонку Святий любові.



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 31

Увага, тільки СЬОГОДНІ!