Чи існує бог? Наука відповідає ствердно

Хочете - вірте, хочете - ні

Чи існує Бог? Це досить актуальне питання всіх часів і народів. Звичайно, релігія дає на нього тільки позитивну відповідь. Якщо людина не є атеїстом, то вірить у Всевишнього, незалежно від того, існує він чи ні! До недавнього часу неможливо було довести існування Господа за допомогою математичних розрахунків і фізичних формул. Єдиним і незаперечним доказом існування Творця вважалася тверда віра в нього і знання, почерпнуті з Біблії ... Але про все по порядку.
чи існує бог

"Сьоме доказ"

Пам'ятаєте, як булгаковські герої - редактор Берліоз і поет Бездомний - в главі під назвою "Сьоме доказ" (роман "Майстер і Маргарита") запевняли самого Сатану (Воланда) в тому, що ні дияволів, ні бога не існує? Правда, їм варто віддати належне: вони не знали, хто перед ними. Але Воланда це виправдання нітрохи не зворушило. Ці атеїстичні промови, спрямовані на адресу Всевишнього, йому не сподобалися. Воланд - злий, але справедливий! Він твердо знає, що Бог існує, і подібні промови, які спростовують подібні істини, не сприймає! Загалом, вищезгадані літературні діячі були покарані - кожен по-своєму: Берліозові відрізало трамваєм голову, а Бездомний став шизофреніком і, вже вибачте за каламбур, знайшов свій будинок в ... психіатричній лікарні. Розумієте, до чого я хилю? Якщо раптом ви опинилися втягнутими в дискусію на тему "А чи існує Бог?", Не варто люто, з піною у рота заперечувати сам факт його існування! Це може вийти вам боком! Краще викрутитися за допомогою жарти, відповівши "Не бачив - не знаю" ...




Повіримо на слово

Існує Бог чи ні - кожен вирішує для себе сам. Статистика каже, що у Всевишнього сьогодні вірять майже 90% світового населення. Інші 10% розділяються приблизно порівну на тих, хто вірить не стільки в Господа, скільки в існування будь-яких вищих сил, і на тих, хто вірить тільки в себе, називаючи всі розмови про Творця - вигадками релігійних фанатиків. Як би там не було, але не можна з повною впевненістю довести, чи існує Бог. Точно так само, як і не можна це спростувати. Священна православна Книга (Біблія) говорить, що людина повинна прийняти існування Творця як незаперечний факт самої своєю вірою в Господа, що багато людей і роблять з великим задоволенням.

Є чи ні?



Отже, ми з'ясували, що факт існування або відсутність Творця недоказуем з точки зору раціонального логічного розуму, його можна прийняти лише на віру. Виходить свого роду "аксіома". Тепер поговоримо про те, що, можливо, незабаром переверне деякі наші релігійні уявлення, приємно здивувавши віруючих людей. Наука довела існування Всевишнього! бога не існує

Наукове обгрунтування існування Господа

Довгий час вчені мужі не торкалися даного аспекту. Оскільки призначення науки - вивчення матеріального світу за допомогою раціональних емпіричних методів, а Господь - НЕ матеріальний, то і наукових пояснень цьому не наводилося. Питання "чи існує Бог" повністю був відданий релігії. Однак сьогодні саме вчені беруть на себе сміливість однозначно стверджувати, що Творець є! Чим же вони це доводять?

Доказ



Вони кажуть, що матеріальний світ був створений нематеріальним Господом, що відповідає закону про збереження енергії (Перший закон термодинаміки), який свідчить, що енергія (матерія) не виникає самостійно, тобто "з нізвідки". Дійсно, в даний час більше немає ніякої матерії, крім існуючої. Це співвідноситься з біблійними твердженнями, що Творець завершив своє творення в перші шість днів. Іншими словами, з того часу Бог більше не творить нову матерію. Другий закон термодинаміки виразно простежується в "прокляття", згаданому в Біблії. Його Господь наклав на матеріальний світ. бог існує

У вигляді взяття

Саме ці роздуми наводяться в якості основного аргументу щодо існування Всевишнього. Це - логічний наслідок двох фундаментальних і науково доведених законів термодинаміки, встановлених емпірично.



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 31

Увага, тільки СЬОГОДНІ!