Молитва на удачу і сила подяки

Здається, що в житті нам не вистачає удачі, і коли зовсім стає важко, остання інстанція, куди ми звертаємося, - це небесна канцелярія. Святі отці кажуть, що удача не залишає того, хто молиться Богу кожен день хоч якийсь молитвою. Присвятіть спілкуванню з Отцем Небесним 20 хвилин в день і побачите, як зміниться ваше життя. Ми вирішили більш детально розібратися в тому, яким повинен бути день звичайної людини, щоб не довелося благати про удачу.

Молитва на удачуКожен день краще колишнього




Люди духовні згодні з психологами з приводу аффирмаций, але тільки якщо вони правильно складені. Ми знайшли таку, яка підходить до будь-якої події в житті. Наша перша молитва на удачу: "З кожним днем моє життя стає краще і краще в усіх відношеннях, у всіх аспектах і сферах. Слава Богу!" Рекомендують писати на аркуші ці слова кожен день протягом 90 днів. Удача почне приходити буквально з першого дня. Подяка і уважність - ось ваша молитва на удачу. Господь набагато милостивіша до нас, ніж ми думаємо, просто ми не помічаємо тих благ, які нас оточують, бо весь час незадоволені чимось. Написане вище не працюватиме, якщо бути неуважними. Коли просиш Бога про допомогу або пишеш ті ж афірмації, необхідно вести підрахунок хороших пригод за день, щоб помічати, як ваше життя стає краще з кожним днем. Для більшої зручності радять в кінці дня писати список з 10 пунктів подій, за які ви вдячні сьогодні: сюди входять навіть цукерочка в подарунок, поднесенная сусідом ваша важка сумка, зустріч з улюбленою подругою і так далі. Наша друга молитва на удачу: подяку за все те, що маємо в житті хорошого, але не помічаємо цього, вважаючи буденним. Якщо важко наповнитися вдячністю за щасливо прожитий день, то згадайте людей, які намагаються зараз вижити в зонах військових дій, які втратили в бомбардуваннях всіх рідних і друзів, їм нічого їсти, а навколо свистять кулі, і ночувати доведеться під відкритим небом. Їм холодно і дуже гірко, і, напевно, ті люди думають про те, як добре було тоді, коли не було війни, але вони тієї доброти не помічали, бо вважали життя повсякденною.

Молитва на удачу в роботі"Отче Наш"

Головна молитва на удачу у всіх справах дуже проста і всім знайома. Вона єдина. Символ Віри - це звернення до Бога, яке було рекомендовано ще в Біблії. Згадайте Святе Письмо, де сказано: "Моліться мені цими словами" - і далі йде "Отче Наш". У важкій ситуації священики рекомендують вимовляти його 40 разів поспіль, і за часом це займає 20 хвилин, однак по впливу перевершує безліч ритуалів по поверненню удачі. Святі отці кажуть, що люди нарікають, ніби немає у них за проблемами цих 20 вільних хвилин в день, на що духівник заперечує, а чи не тому у вас є проблеми, що не молитеся Богу кожен день?

Молитва на удачу в справах - "Оптинські Старці"



Священики радять після "Отче Наш" читати "Молитву Оптинських Старцев", щоб у кожній справі вашому був успіх. Також священнослужителі рекомендують звертатися кожен день до свого Ангела зберігачу і до Богородиці.

Молитва на удачу в справахМолитва на удачу в роботі



Справа в тому, що всі святі тексти універсальні, і будь-яке коротке звернення до Бога навіть без досконального знання церковних звичаїв допомагає тому, хто просить, якщо слова йдуть від серця. Кожна людина індивідуальна, і ваша молитва на удачу може бути написана вами самостійно, адже Господь так і просив нас: "Звертайтеся до мене, як до Отця свого Небесного". Приклад простого життя з Богом у серці показують два коротких фільму під назвою "Притчі" від православної студії "В ім'я св. Сповідника Іоанна Воїна". Ці історії повчальні, але з гумором, і той, хто подивиться їх, обов'язково залишить в колекції улюблених кінострічок.



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 31

Увага, тільки СЬОГОДНІ!